Εκπροσώπηση της Π.Ε. Κορινθίας σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου, στην Κόρινθο

Εκπροσώπηση της Π.Ε. Κορινθίας σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου, στην Κόρινθο

Χαιρετισμό στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε στον χώρο του στην Κόρινθο το Επιμελητήριο Κορινθίας, με θέμα “Εφοδιαστική αλυσίδα – προοπτικές, προκλήσεις και εκπαίδευση στο λιανεμπόριο”, απηύθυνε η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα.

Στόχο της εκδήλωσης αποτέλεσε η αύξηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα και η ενίσχυση γνώσεων, όσων απασχολούνται στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Χαιρέτισαν επίσης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρης Βυτινιώτης, ο πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Οικονόμου, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ Αντώνης Μακρής.

Στην εν λόγω εκδήλωση, συνδιοργανωτής της οποίας ήταν ο ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος), μίλησαν ο καθηγητής ηλεκτρονικού επιχειρείν του Παντείου Πανεπιστημίου Γιώργος Δουκίδης, ο διευθυντής της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας και υπεύθυνος Εργου Σωτήρης Κοροβήλος και ο σύμβουλος του ΣΕΛΠΕ Νικήτας Καστής.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top