Ελεγχοι από το Ελεγκτικό Συνέδριο σε έργα με πολύ υψηλά ποσοστά εκπτώσεων, “συμφωνούμε απολύτως” δηλώνει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Σε ελέγχους της ποιότητας έργων τα οποία υλοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, σε διάφορες περιοχές της χώρας, με πολύ υψηλά ποσοστά έκπτωσης θα προβεί, μεταξύ άλλων, το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ελεγχο, στο πλαίσιο αυτό, θα υποστεί -μεταξύ άλλων περιοχών- η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποίησε στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς.

“Συμφωνούμε απολύτως με τον ποιοτικό αυτό έλεγχο, θα πρέπει να τελειώνει πλέον η ιστορία με τις μεγάλες εκπτώσεις” σχολίασε σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σημειώνοντας παράλληλα:

“Από την πλευρά μου, έχω καλέσει την υπηρεσία να είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε τέτοιες περιπτώσεις και να ασκεί ασφυκτικό έλεγχο στα έργα που υλοποιούνται με μεγάλες εκπτώσεις. Σημειώνω δε ότι έχει ήδη μειωθεί δραματικά ο χρόνος υλοποίησης των έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

 

Το σχετικό έγγραφο του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου προς τον υπουργό Εσωτερικών, μπορείτε να δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top