Εγγραφο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα προς τον Δήμο Καλαμάτας για την ολοκλήρωση του συνολικού φυσικού αντικειμένου της ανάπλασης της οδού Πλαστήρα

Μέχρι την 31η του ερχόμενου Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει περατωθεί ως προς το συνολικό του αντικείμενο το έργο ανάπλασης της οδού Πλαστήρα, στην Καλαμάτα, επί της πορείας ολοκλήρωσης του οποίου ζητεί ενημέρωση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με σχετικό έγγραφό του προς τον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω έργο, η καθυστέρηση του οποίου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια στο πλαίσιο της Στρατηγικής ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) του Δήμου Καλαμάτας και θα πρέπει να έχει τελειώσει ώς τις 31 Δεκεμβρίου.

“Παρακαλούμε όπως μετά το πέρας των διαδικασιών έγκρισης της παράτασης του χρονοδιαγράμματος της εργολαβίας κατασκευής, μας ενημερώσετε έγκαιρα και για την ολοκλήρωση της υλοποίησης του συνολικού φυσικού αντικειμένου της διακήρυξης, προκειμένου να εκκινήσουν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της πράξης, με τις απαραίτητες ενέργειες στο ΟΣΠ (Ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα) του ΕΣΠΑ της περιόδου 2014 – 2020” σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στο έγγραφο του περιφερειάρχη Π. Νίκα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:

Eγγραφο του περιφερειάρχη Π. Νίκα

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top