Ενημέρωση για τον αλιευτικό τουρισμό αύριο Παρασκευή 28 Mαΐου στο Γύθειο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 28 Μαΐου στο Γύθειο.

Η εκδήλωση, που διοργανώνουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και θα λάβει χώρα στο Cafe Stathmos.

Στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης θα μιλήσει ο Γώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα” και στη συνέχεια, ο συνεργάτης της “Πάρνωνας” Α.Ε. Γιώργος Κανελλόπουλος θα παρουσιάσει το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτιών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Χαιρετισμό στην αυριανή εκδήλωση θα απευθύνουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι αντιπεριφερειάρχες Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος LEADER/CLLD Ανατολικής Πελοποννήσου Σπύρος Φλώρος.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top