Ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Κορινθία, σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα σήμερα στην Κόρινθο

Η ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων στην Κορινθία και η δυνατότητα ένταξης νέων έργων στο ΕΣΠΑ αποτέλεσαν ορισμένα από τα αντικείμενα ευρείας σύσκεψης που είχε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην Κόρινθο, με τη συμμετοχή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιου Γκιόλη και του συνόλου των διευθυντών και των τμηματαρχών των υπηρεσιών της Περιφέρειας στην Π.Ε. Κορινθίας.

Ιδιαίτερα επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη η διάθεση επιπλέον χρηματοδότησης για αντιπλημμυρικά έργα, τόσο στην περιοχή του Δήμου Λουτρακίου − Περαχώρας − Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές, όσο και σε περιοχές άλλων δήμων που επίσης είναι κηρυγμένοι σε παρόμοια κατάσταση, όπως ο Δήμος Βέλου – Βόχας. Από τον Π. Νίκα ζητήθηκαν προτάσεις για τον άμεσο καθαρισμό όποιων ρεμάτων δεν έχουν ακόμα καθαριστεί.

Στην ίδια σύσκεψη, όπου συζητήθηκαν και τα προβλήματα των υπηρεσιών, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η συνδρομή και η συμβολή των υπαλλήλων αποτελούν προϋποθέσεις για την παραγωγή αποτελεσματικού και ουσιαστικού έργου από την Περιφέρεια, κάλεσε δε το προσωπικό των υπηρεσιών της να προσπαθήσει να βελτιώσει περαιτέρω την αποδοτικότητά του.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top