Επιφυλακή στην Π.Ε. Κορινθίας εν όψει της προβλεπόμενης κακοκαιρίας

Συνεδρίαση του ΣΟΠΠ στην Π.Ε. Κορινθίας

Τα μέτρα πρόληψης, οργάνωσης, ετοιμότητας και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση κινδύνων από την επικείμενη επιδείνωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από τα ξημερώματα αύριο, Κυριακή 5 Ιανουαρίου, συζητήθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη του ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας) Κορινθίας, που συγκλήθηκε σήμερα Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στην Κόρινθο, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή.

Παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Υποδομών Χάρη Βυτινιώτη και Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνάς Κόρκα, καθώς και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων του του νομου, έγινε ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και δόθηκαν οδηγίες από τον Τ. Γκιολή για την μέγιστη δυνατή ετοιμότητα φορέων και υπηρεσιών της Π.Ε. προκειμένου να συνδράμουν όπου και όποτε χρειστεί στη διάρκεια των επόμενων 24ώρων.

Εκτός από την επιφυλακή των υπηρεσιών, στη σύσκεψη επισημάνθηκε ότι και οι πολίτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας έγκαιρα μέτρα αυτοπροστασίας και αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top