Επιμόρφωση υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας για το πρόγραμμα “Ιριδα”

Επιμόρφωση υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας για το πρόγραμμα “Ιριδα”

Επιμόρφωση προϊσταμένων και διευθυντών υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας  για το πληροφορικό πρόγραμμα διακίνησης δημοσίων εγγράφων “Ιριδα” πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα, σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Η επιμόρφωση των στελεχών έγινε από στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας, ενώ την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί νέα επιμόρφωση για τους υπαλλήλους της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η πλήρης ενημέρωση του διοικητικού προσωπικού για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος καθώς και για τους όρους ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται  για τη διαχείριση και διακίνηση των εγγράφων.

Ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, που παρευρέθηκε στην συνάντηση, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του συστήματος το οποίο αξιοποιώντας την τεχνολογία συμβάλει “στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, στον αυτοματισμό των υφιστάμενων διαδικασιών, στην διαφάνεια, την ασφάλεια των πληροφοριών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, εξοικονομώντας παράλληλα πόρους”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top