Επίσκεψη του διοικητή 6ης ΥΠΕ στη Μεσσηνία

Τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο επισκέφθηκε, στο διοικητήριο της Π.Ε., στην Καλαμάτα, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Στη συνάντηση, παρουσία και των βουλευτών Περικλή Μαντά και Μίλτου Χρυσομάλλη, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη των εμβολιασμών στη Μεσσηνία καθώς και την εξέλιξη του προγράμματος “Ελευθερία” στο νομό.

Από την πλευρά του, ο Στ. Αναστασόπουλος έκανε λόγο για την διαρκή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις δημόσιες δομές υγείας, είτε μέσω διάθεσης υλικοτεχνικής υποδομής, απαραίτητης για τη διαχείριση της κατάστασης, είτε με την προμήθεια τεστ ανίχνευσης του νέου κορονοϊού.

Καταλήγοντας, ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε ότι η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Μεσσηνίας, μέσω της Πολιτικής Προστασίας, υποστηρίζεται με επιπλέον δύο άτομα τα οποία θα αναλάβουν την ιχνηλασιμότητα των επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Σημείωσε, τέλος, ότι προσωπικό από διάφορα προγράμματα θα υποστηρίζει -όποτε κρίνεται σκόπιμο- τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και τα Κέντρα Υγείας, στην υλοποίηση των ενεργειών τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top