Επίσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο

Επίσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο

Την δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο επισκέφθηκε το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τον διοικητή της Δομής Κορίνθου Λεωνίδα Κολαΐτη από τον οποίον ενημερώθηκε για την λειτουργία της -στην οποία έχει συνδράμει η Περιφέρεια, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο διέθεσε δύο οικίσκους βαρέος τύπου ως αίθουσες διδασκαλίας για το νηπιαγωγείο των παιδιών που φιλοξενούνται στην εν λόγω δομή.

Η δομή της Κορίνθου φιλοξενεί αυτή την εποχή περί τα 500 άτομα συνολικά, πολλά από τα οποία πάντως αναμένεται ότι σύντομα θα αναχωρήσουν, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Στα παιδιά της δομής δόθηκαν δώρα από τον περιφερειάρχη, τον οποίον στην σημερινή του επίσκεψη συνόδευαν μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και οι θεματικοί του ομόλογοι Χάρης Βυτινιώτης και Αθηνά Κόρκα, όπως επίσης από ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου και ο διευθύνοντας σύμβουλος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. Σωτήρης Μουρίκης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top