Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του υπεραστικού ΚΤΕΛ στο μαθητικό δρομολόγιο προς Αρφαρά κατήγγειλε ο εν λόγω φορέας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οπως καταγγέλθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου δημιουργήθηκε νέο επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του, στην διάρκεια του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών στα Αρφαρά.

Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε η σύσταση να ενημερωθούν σχετικά τόσο οι δικαστικές, όσο και οι αστυνομικές Αρχές από τον εν λόγω συγκοινωνιακό φορέα -ο οποίος γνωστοποίησε πως εξετάζει την διακοπή του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε κοινοποιηθεί -από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας- έγγραφο με καταγγελία του συνδέσμου προσωπικού αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών νομού Μεσσηνίας σχετικά με “επίθεση σε υπάλληλο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κατά την διάρκεια του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών στα Αρφαρά”.

Στο εν λόγω έγγραφο διατυπωνόταν αίτημα για διακοπή του πιο πάνω δρομολογίου, στο οποίο τότε η Περιφέρεια δεν είχε συναινέσει.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top