Επιστημονική διημερίδα στην Καλαμάτα με θέμα “Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού”

Επιστημονική διημερίδα με θέμα “Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού” ξεκίνησε στην Καλαμάτα σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, με την όλη διοργάνωση να τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και της Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Η διημερίδα, που ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 30 του μήνα, με ενημερωτική εκδήλωση, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο τυο διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, διοργανώνεται από την από την Π.Ε. Μεσσηνίας, την Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Ιπποκράτειο” και τον Σύλλογο Ατόμων με εμπειρία Καρκίνου “ΞαναρχίΖΩ.

Σχετικά με την πιο πάνω εκδήλωση, ενημέρωσαν σήμερα, Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο εντεταλμένος για θέματα υγείας περιφερειακός σύμβουλος Αγγελος Χρονάς και η πρόεδρος του Συλλόγου “ΞαναρχίΖΩ” Πολυτίμη Κυπραίου.

Στη σημερινή συνέντευξη, η πρόεδρος του πιο πάνω συλλόγου γνωστοποίησε τα τηλέφωνα επικοινωνίας για όσες επιθυμούν να εξεταστούν, τα οποία είναι: 272 10 27100 και 6947 512381.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top