Επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ αναρρίχησης που έλαβε χώρα από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Λεωνίδιο

Επιτυχημένο το 4ο Φεστιβάλ αναρρίχησης που έλαβε χώρα από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Λεωνίδιο

“Το Λεωνίδιο έχει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει και διεθνή προορισμό αναρριχητών και σε αυτό αποσκοπεί η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας”.

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών, Οικονομικών, Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος στο 4ο Φεστιβάλ αναρρίχησης που έλαβε χώρα από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Λεωνίδιο.

Ο Χρ. Λαμπρόπουλος επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραλιακής Κυνουρίας και συγκεκριμένα του Λεωνιδίου, το οποίο -όπως είπε- μπορεί να καλύψει όλες τις προτιμήσεις των επισκεπτών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους:

“Η περιοχή διαθέτει φυσικό κάλλος, όμορφες παραλίες, γνωστούς θρησκευτικούς προορισμούς, ιδιαίτερη γαστρονομία με προϊόντα ΠΟΠ, όπως η τσακώνικη μελιτζάνα, ενώ το αναρριχητικό πάρκο, δίνει τη δυνατότητα της πραγματοποίησης αθλητικών διοργανώσεων όλο το χρόνο.

Τα στοιχεία αυτά δίνουν την δυνατότητα να ενισχυθεί η θέση του Λεωνιδίου και γενικότερα της Νότιας Κυνουρίας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και να αποτελέσει έναν από τους καλύτερους προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού” σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, μεταξύ άλλων.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top