Επίτιμο μέλος στο Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Επίτιμο μέλος στο Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Τον τίτλο του επίτιμου μέλους του θα αποδώσει στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, όπως αποφάσισε η διοίκησή του.

Ο εν λόγω τίτλος αποδίδεται στον περιφερειάρχη Π. Νίκα για το προσωπικό του ενδιαφέρον και τη βοήθεια της Περιφέρειας στη λειτουργία και στην ανάπτυξη του Μουσείου και των στόχων του. Ας σημειωθεί ότι το Δ.Σ. του Μουσείου έχει αποφασίσει να αποδώσει την ίδια τιμή και στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η πιο πάνω εκδήλωση τιμής θα γίνει στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του Μουσείου Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας, η οποία έχει προγραμματιστεί μεθαύριο Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στη Δημητσάνα και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας.

Ακόμα, τιμητικές διακρίσεις θα δοθούν στον αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστο Λαμπρόπουλο, στους επικεφαλής των συνδυασμών του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου κ.α.

Εξ άλλου, θα αποδοθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου του Μουσείου στον πρώτο του πρόεδρο Τάσο Πετρόπουλο και στους επόμενους, Δημήτρη Ρέππα και Δημήτρη Πετρουντζή.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top