Επιτροπή υποτροφιών στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα

Η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών στη μνήμη Παναγιώτη Φωτέα, με χορηγό το Ιδρυμα Καπετάν  Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο.

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η επιλογή του δικαιούχου φοιτητή ή φοιτήτριας νομικών ή πολιτικών σπουδών, με έτος εισαγωγής 2019, για τη χορήγηση της υποτροφίας.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Δημήτρης Πολίτης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ως εκπρόσωπος του δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσα, ο πανεπιστημιακός Νίκος Ζαχαριάς ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η φιλόλογος Αναστασία Μηλίτση – Νίκα ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και ο νομικός Σωτήρης Φωτέας ως εκπρόσωπος της οικογένειας Φωτέα.

Η Επιτροπή, κατόπιν αξιολόγησης των αιτημάτων, προέκρινε ως δικαιούχο της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2019, βάσει της ισχύουσας προκήρυξης, την Ιωάννα Γεωρ. Κουτσαντώνη, απόφοιτη του 3ου Ημερησίου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, επιτυχούσα στη Νομική Σχολή του  Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης έλαβε αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση -ή μη- των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών σε επιτυχόντες παρελθόντων ετών.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top