Ετοιμότητα και στην Π.Ε. Κορινθίας εν όψει της “Μήδειας”

Ετοιμότητα και στην Π.Ε. Κορινθίας εν όψει της “Μήδειας”

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Π.Ε. Κορινθίας -όπως και των υπόλοιπων Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου- εν όψει της κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε και στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας, την οποία συγκάλεσε το μεσημέρι χθες, Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, παρουσία και του περιφερειακού συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Χαντζή.

“Ως Περιφέρειας είμαστε έτοιμοι και βρισκόμαστε επί ποδός” σημείωσε, μεταξύ άλλων ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, τονίζοντας την σπουδαιότητα του συντονισμού των προσπαθειών και της συνεργασίας με τους δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας και Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης, ο διευθυντής Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας Νίκος Λούτας, η προϊσταμένη Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ρ. Χαρίτου, οι αρμόδιοι για την Πολιτική Προστασία αντιδήμαρχοι των ΟΤΑ της Κορινθίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Χ. Τετράδης, τα αρμόδια στελέχη της Ολυμπίας Οδού και του αυτοκινητόδρομου Μορέας, καθώς και ο υπεύθυνος εργολάβος της εταιρείας για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Κορινθίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top