Εξάμηνες συμβάσεις για προσωπικό το οποίο θα καλύψει ανάγκες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας της covid-19

Τη σύναψη συμβάσεων προσωπικού ορισμένου χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών -εξ αιτίας της ανάγκης λήψης προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας από την εμφάνιση και διασπορά της covid-19- ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Η απόφαση αφορά την ανανέωση των συμβάσεων -που γίνονται 6μηνες, από 4μηνες- συνολικά 127 ατόμων και, όπως διευκρινίστηκε, είναι η τελευταία ανανέωση που γίνεται.

Ακόμα, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό δημοπρασίας του προϋπολογισμού 680.000 ευρώ έργου αποκατάστασης ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αργολίδας, οι οποίες προκλήθηκαν από θεομηνία λόγω του κυκλώνα “Ζορμπά”.

Εγκρίθηκε επίσης η δημοπράτηση των έργων, α) κατασκευής αρδευτικών δικτύων ΤΟΕΒ Φενεού, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ και β) αναβάθμισης των αρδευτικών, αποστραγγιστικών και οδικών δικτύων ΓΟΕΒ Παμίσου, προϋπολογισμού 1,2 εκ ευρώ, καθώς και η δημοπράτηση των μελετών α) βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Φενεός – φράγμα λίμνης Δόξα και β) αναβάθμισης του επαρχιακού δρόμου Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή αποδέχθηκε χρηματοδότηση 507.571,04 ευρώ προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top