Εξελίσσεται ομαλά η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Περιφέρειας

Ομαλά εξελίσσεται η μετακόμιση υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο νέο μισθωμένο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου 57, στην Τρίπολη.

Σημειώνεται ότι η μετεγκατάσταση γίνεται στη διάρκεια κάθε Σαββατοκύριακου, προκειμένου -όπως έχει σημειώσει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας- να μην υπάρξουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου μετεγκαθίστανται η Διεύθυνση Πρόνοιας και η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, ενώ μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί -και πλέον λειτουργούν- στο νέο κτήριο, η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας και οι Διευθύνσεις Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Περιβάλλοντος.

Την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο πρόσφατης απόφασης του περιφερειάρχη, μετακινούνται στην οδό Ναυπλίου, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της έδρας, η Διεύθυνση Οικονομικού της έδρας, η Διεύθυνση Διοίκησης και η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στην εν λόγω απόφαση σημειώνεται ότι “διαδικασία μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 10 – 15 Φεβρουαρίου, κατά τρόπο συντονισμένο, ώστε να μην διαταραχθεί ή διακοπεί σε εργάσιμη ώρα και ημέρα η λειτουργία των αναφερόμενων υπηρεσιών”.

 

Τη σχετική απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top