Εξελίσσεται ομαλά η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Περιφέρειας

Ομαλά εξελίσσεται η μετακόμιση υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο νέο μισθωμένο κτήριο επί της οδού Ναυπλίου 57, στην Τρίπολη.

Σημειώνεται ότι η μετεγκατάσταση γίνεται στη διάρκεια κάθε Σαββατοκύριακου, προκειμένου -όπως έχει σημειώσει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας- να μην υπάρξουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου μετεγκαθίστανται η Διεύθυνση Πρόνοιας και η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, ενώ μέχρι τώρα έχουν μεταφερθεί -και πλέον λειτουργούν- στο νέο κτήριο, η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας και οι Διευθύνσεις Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Περιβάλλοντος.

Την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο πρόσφατης απόφασης του περιφερειάρχη, μετακινούνται στην οδό Ναυπλίου, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της έδρας, η Διεύθυνση Οικονομικού της έδρας, η Διεύθυνση Διοίκησης και η Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Στην εν λόγω απόφαση σημειώνεται ότι “διαδικασία μετεγκατάστασης θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 10 – 15 Φεβρουαρίου, κατά τρόπο συντονισμένο, ώστε να μην διαταραχθεί ή διακοπεί σε εργάσιμη ώρα και ημέρα η λειτουργία των αναφερόμενων υπηρεσιών”.

 

Τη σχετική απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top