Η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας σε εκδήλωση για την πρόληψη της εξάρτησης

Η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας σε εκδήλωση για την πρόληψη της εξάρτησης

Στην παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Θανάση Θεοχάρη του προγράμματος του Οργανισμού για την πρόληψη της εξάρτησης, σε εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης “Δίολκος” στην Κόρινθο, παρέστη χθες Πέμπτη 31 Μαρτίου η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Κέντρου Κώστα Κανέλου.

Στην παρέμβασή της, η αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας δικτύου δομών, αφ’ ενός για την πρόληψη των εξαρτήσεων και αφ’ ετέρου για την αντιμετώπιση και την θεραπεία των εξαρτημένων από ουσίες.

Οπως τόνισε η Αθ. Κόρκα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου “μέσα από το ΕΣΠΑ, ήδη με το πολυδύναμο κέντρο στη Τρίπολη αλλά και την κινητή μονάδα, στέκεται αρωγός στις δομές, καθώς επίσης με την απαιτούμενη ενίσχυση σε ψυχολόγους και άλλους επιστήμονες βοηθά ώστε να επιτυγχάνεται ο σκοπός των κέντρων με συνεχείς παρεμβάσεις και ομιλίες κυρίως στα σχολεία και άλλους τομείς”.

Στην εκδήλωση παρέστησαν  επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Τάσος Γκιολής καθώς και εκπρόσωποι της Μητρόπολης Κορίνθου, του Δήμου Κορινθίων και οι πρόεδροι του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγων Κορινθίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top