Η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στο 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού

Η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στο 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού

Στο 3ο συνέδριο Οινοτουρισμού με θέμα “Ενα ταξίδι στον οίνο και τον χρόνο συμμετείχαν στη Νεμέα, το περασμένο Σάββατο, 2 Απριλίου, η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού  Αννα Καλογεροπούλου και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου.

Μια πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης του υπουργείου Τουρισμού με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο φιλόξενο οινοποιείο Λαφαζάνη με στόχο να  εντρυφήσει κανείς στο κρασί της Νεμέας, γνωστό παγκοσμίως και διαχρονικώς όπου ο επισκέπτης θα είναι πάντα ο καλύτερος πρεσβευτής του τόπου μας.

Η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στον χαιρετισμό της καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τον οικοδεσπότη επισημαίνοντας “την σημαντικότητα του συνεδρίου στη προβολή της εκπληκτικής ποιότητας του Νεμεάτικου κρασιού” και την πρόθεση της Περιφέρειας “να συνεχίσει να είναι αρωγός σε ένα τόσο δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο, παράγοντα εμπορικής και τουριστικής ανάπτυξης”.

Χθες Κυριακή 3 Απριλίου έγινε επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας στο αρχαίο στάδιο με τους υφυπουργούς Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης  κα Σοφία Ζαχαράκη και  κ. Γιώργο Στύλιο, την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Νεμέας Θανάση Καρκώνη.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top