Η Αρκαδία στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Η Αρκαδία στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου, σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στην Αρεόπολη, συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Η εν λόγω συνεδρίαση έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του Κάρστεν Ράσμουσεν επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς και του Δημήτρη Σκάλκου γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το πρώτο μέρος της συνεδρίασης αφορούσε στον απολογισμό της απερχόμενης προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ το δεύτερο στην ενημέρωση σχετικά με τη νέα προγραμματική περίοδο 2021 – 2027 του ΕΣΠΑ.

Στο δεύτερο μέρος, ειδικότερα, έγινε από την διαχειριστική αρχή η παρουσίαση του προγράμματος “Πελοπόννησος” 2021 – 2027, καθώς και ενημέρωση για τον προγραμματισμό των προσκλήσεων και για θέματα επικοινωνίας και προβολής, ενώ θα αναλυθούν και τεχνικού χαρακτήρα ζητήματα.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top