Η δραστηριότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα αυτό το Σαββατοκύριακο

Η δραστηριότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα απευθύνει χαιρετισμό, το πρωί αύριο Σάββατο 6 Μαΐου, στο 77ο Συνέδριο της ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ενωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Εργων), οι εργασίες του οποίου διεξάγονται στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Αύριο το βράδυ, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας θα παραστεί στον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό εσπερινό, στον μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, με αφορμή την γιορτή -μεθαύριο Κυριακή- του Αγίου Ανανία, μητροπολίτη Λακεδαιμονίας. Οπως είναι γνωστό, στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη ανεγείρεται ναός αφιερωμένος στον Αγιο Ανανία, σε χώρο που παραχωρήθηκε στην Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τέλος, μεθαύριο Κυριακή 7 Μαΐου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας θα παραστεί το πρωί σε εκδήλωση που διοργανώνει στην Βούλα ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με αφορμή την ονοματοδοσία πλατείας και την τοποθέτηση σε αυτή ανδριάντα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top