Οι εκδηλώσεις στην Κόρινθο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με τήρηση των διατάξεων που ισχύουν για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 θα γίνουν στην Κόρινθο, αύριο Τετάρτη 27 και μεθαύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Π.Ε. Μεσσηνίας για την 81η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, στις 11 το πρωί θα ψαλεί τρισάγιο στο Μαυσωλείο των Ηρώων στον ναό Αποστόλου Παύλου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφανιών από μαθητές και μαθήτριες.

Μεθαύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κορινθίας Διονυσίου και θα ακολουθήσει ομιλία από την εκπαιδευτικό του 3ου ΓΕΛ Κορίνθου Ευαγγελία Σαζακλή. Στη συνέχεια θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση προ του Μαυσωλείου των Ηρώων, θα γίνει κατάθεση στεφανιών και στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει παρέλαση στο κέντρο της κεντρικής πλατείας (απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο), μαθητών, συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top