Οι εκδηλώσεις στην Σπάρτη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Με τήρηση των διατάξεων που ισχύουν για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 θα γίνουν στην Σπάρτη, αύριο Τετάρτη 27 και μεθαύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Π.Ε. Λακωνίας για την 81η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, στις 10 το πρωί θα γίνουν ομιλίες και εορταστικές εκδηλώσεις σε ειδικές συγκεντρώσεις των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, στις δημόσιες υπηρεσίες κ.α. Στις 11.15 θα ψαλεί τρισάγιο και θα γίνει κατάθεση στεφανιών από μαθητές, φοιτητές, προσκόπους και οδηγούς στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα.

Μεθαύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό, στην οποία θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος και θα ακολουθήσει ομιλία από τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης Αναστάσιο Παπαγιαννάκο. Στις 11.30 θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Κενοτάφιο του Λεωνίδα και θα γίνει κατάθεση στεφανιών και στις 11.45 θα ξεκινήσει η παρέλαση μαθητών, συλλόγων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων επί της οδού Λυκούργου και μέχρι την οδό Αγίου Νίκωνος.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top