Η ετοιμότητα της Π.Ε. Αρκαδίας για τον κορωνοϊό αντικείμενο σύσκεψης σήμερα Δευτέρα στην Περιφέρεια

Η εξάπλωση και στην Ελλάδα του κορωνοϊού συνιστά “ένα σοβαρό υγειονομικό πρόβλημα το οποίο μετά βεβαιότητος μετεξελίσσεται σε οικονομικό πρόβλημα και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε αυτό να μη γίνει συντριπτικό για την οικονομία της χώρας”.

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προς τους εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες της Π.Ε. Αρκαδίας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου, στην Τρίπολη, με αντικείμενο τον συντονισμό για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων θεμάτων από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Στην εν λόγω σύσκεψη, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο,έλαβαν μέρος υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Αρκαδίας, δήμαρχοι του νομού, εκπρόσωποι των Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγων, ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και εκπρόσωποι άλλων φορέων του νομού.

Οπως τόνισε ο Π. Νίκας, απευθυνόμενος στους μετασχόντες στη σύσκεψη, “δεν χρειάζεται πανικός, αλλά σοβαρότητα και πειθαρχία στις οδηγίες που εκπορεύονται από το αρμόδιο υπουργείο”, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι “τα σχολεία μπορούν να κλείσουν μόνο με κοινή απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top