Οι κουρείς και κομμωτές της Μεσσηνίας για το νέο lockdown

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κουρέων – Κομμωτών καταστηματαρχών Μεσσηνίας υπογραμμίζει ότι το νέο γενικό απαγορευτικό της κυβέρνησης που τίθεται σε ισχύ από αύριο Παρασκευή, στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού θα πλήξει έντονα τον εν λόγω κλάδο.

“Με το κλείσιμο των καταστημάτων µας θα συμβεί και πάλι ό,τι συνέβη στο προηγούμενο lockdown.Η κατ’ οίκον περιποίηση των πελατών – πελατισσών µας απὀ τούς συνήθεις ασυνείδητους περιφερόμενους κομμωτές. Οι επισκέψεις αυτές κατ’ οίκον γίνονται προφανώς χωρίς κανέναν

υγειονομικό έλεγχο, τήρηση πρωτοκόλλων κ.α. όπως αποστείρωση εργαλείων από πελάτη σε πελάτη, όπως επίσης και ποια µπορεί να ήταν η υγεία τού προηγούμενου πελάτη και τι ίσως θα μεταφερθεί στον επόμενο; Θεωρούμε ότι η μετάδοση του covid 19 είναι απείρως πιθανότερη από τους περιφερόµενους κομμωτές παρά απὀ το κατάστηµα που τηρεί όλα τα δεδοµένα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και βεβαίως στην κατ’ οίκον εργασία η πολιτεία δεν εισπράττει κανένα έσοδο” σημειώνει μεταξύ άλλων ο εν λόγω σύλλογος στην ανακοίνωσή του, την οποία κοινοποιεί προς τα υπουργεία Οικονοµικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, τους βουλευτές και τους δημάρχους του νομού, κι ακόμα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, όπως επίσης και στην Ομοσπονδία ΕΒΕΣ του νομού.

 

Την ανακοίνωση του συλλόγου μπορείτε να δείτε εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top