Η μελέτη βελτίωσης τμημάτων της 1ης επαρχιακής οδού στη Μεσσηνία στην “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας”

Η μελέτη βελτίωσης τμημάτων της 1ης επαρχιακής οδού στη Μεσσηνία στην “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας”

Σύσκεψη με στελέχη του ΑΟΤΑ “Αναπτυξιακή Μεσσηνίας” είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη.

Στην διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε η ανάληψη εκ μέρους της “Αναπτυξιακής Μεσσηνίας” της εκπόνησης της μελέτης για το προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο βελτίωσης τμημάτων του δρόμου της Μάνης.

Στην εν λόγω σύσκεψη, εξ άλλου, έγινε απολογισμός της υλοποίησης του προγράμματος κουνουποκτονίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα του ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, δημιουργίας δομής ελέγχου και ανάπτυξης μηχανισμού επιτήρησης και επαγρύπνησης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, για την διετία 2021 – 2022.

Εκφράστηκε η ικανοποίηση για την ολοκλήρωση του προγράμματος, ενώ συζητήθηκε στη συνέχεια ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο.

Το τρέχον πρόγραμμα, που ολοκληρώνεται και τυπικά το Νοέμβριο, είχε απόλυτη επιτυχία, όπως τονίστηκε, ενώ ο περιφερειάρχης Π. Νίκας έδωσε κατευθύνσεις για το νέο, όπως και για τον τρόπο που θα κινηθούν οι υπηρεσίες, ώστε -όπως τόνισε- και την επόμενη περίοδο η επιτυχία να είναι αντίστοιχη.

Επισήμανε τέλος, ο περιφερειάρχης, ότι θα πρέπει να υπάρξει σωστός προγραμματισμός και άμεσες ενέργειες ώστε να μην προκύψουν καθυστερήσεις στην καταπολέμηση των κουνουπιών στις περιοχές κυρίως που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top