Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα πάρει μέρος στην έκθεση Freskon 2022, τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη, και καλεί επιχειρήσεις να εκδηλώσουν ενδιαφέρον

Οπως γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην έκθεση Freskon 2022 (Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών) που διοργανώνει η ΔΕΘ ΗΕLEXPO στο εκθεσιακό της κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, από τις 12 έως τις 14 του ερχόμενου Μαΐου.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο 20% θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Η έκθεση Freskon 2022 αποτελεί ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων, επικεντρώνεται στην καινοτομία και αναδεικνύει τον ρόλο της ως ένας σημαντικός κρίκος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις διεθνείς αγορές, στους μεγάλους λιανεμπόρους αλλά και στα υπερεθνικά δίκτυα διανομής.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πρέπει έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας το αίτημά τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail: grammateiathem@gmail.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 272 13 61423.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι 15.

Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες κυμαίνεται από 100 έως 150 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, ανάλογα με το πώς θα διαμορφωθεί ο τελικός σχεδιασμός του συνόλου του εκθεσιακού χώρου που έχει δεσμεύσει η Περιφέρεια. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top