“Η Περιφέρεια στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό” τονίστηκε σε συνάντηση στην Π.Ε. Λακωνίας με τους “Σπαρτιάτες Δρομείς

“Η Περιφέρεια στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό” τονίστηκε σε συνάντηση στην Π.Ε. Λακωνίας με τους “Σπαρτιάτες Δρομείς

Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 3 Μάϊου στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Σπάρτη, με εκπροσώπους της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου “Σπαρτιάτες Δρομείς” -συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Χρήστο Αναγνωστάκο, τον γραμματέα Ηλία Πανταζόπουλο, τον ταμία Γιώργο Χρηστάκο και το μέλος της διοίκησης Βασίλη Σταθάκο.

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του συλλόγου εξέφρασαν ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Π.Ε. Λακωνίας, αναφορικά με την υποστήριξή τους στη διοργάνωση της σειράς αγώνων με την ονομασία Sparta City Ultra, που διεξήχθησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον αστικό ιστό της Σπάρτης, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο ανάλογης υποστήριξης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στη διεξαγωγή αθλητικών δράσεων που προγραμματίζει ο εν λόγω σύλλογος στο άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θ. Βερούτης, αφού αποδέχθηκε από τους εκπροσώπους του συλλόγου αναμνηστικό μετάλλιο καθώς και μία αφίσα -ενθύμιο της πιο πάνω διοργάνωσης, σημείωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει εμπράκτως τον κλασικό και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τονίζοντας ειδικότερα:

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει διαχρονικά κάθε συντονισμένη προσπάθεια που αποσκοπεί στην προώθηση του υγιούς αθλητισμού και τη διάδοση της αξίας του «ευ αγωνίζεσθαι». Για τον λόγο αυτόν έχει επιλέξει να στέκεται αρωγός στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων που πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στους συμμετέχοντες, αποτελούν και μία καλή ευκαιρία προσέλκυσης επισκεπτών και προβολής του τόπου”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top