Υδροφόρες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην πλημμυρόπληκτη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ζήτησε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίον επικοινώνησε χθες Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους προκειμένου να εξευρεθούν υδροφόρα οχήματα.

Οπως εξήγησε ο υφυπουργός λόγω των πρόσφατων εκτεταμένων πλημμυρών σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας απαιτείται να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες υδροδότησης των πλημμυρόπλητων πολιτών και γι’ αυτό η κυβέρνηση απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στις Περιφέρειες της χώρας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάχης Π. Νίκας, κινητοποίησε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και παρείχε στον υφυπουργό τα στοιχεία που ζήτησε.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα -όταν πλέον αναμένεται να έχουν διαπιστωθεί οι συνέπειες των πλημμυρών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και να έχει αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση όπως και οι ανάγκες που υπάρχουν- θα γίνει σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να εξεταστούν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε να συνδράμει την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top