Υγειονομικό υλικό παρέδωσε η Περιφέρεια στο Γ.Ν. Κορίνθου

Υγειονομικό υλικό παρέδωσε η Περιφέρεια στο Γ.Ν. Κορίνθου

Υγειονομικό υλικό στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου παρέδωσε την Τρίτη 7 Απριλίου ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, υλοποιώντας την δέσμευση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την ικανοποίηση σχετικού αιτήματος που είχε υποβληθεί από το νοσηλευτικό ίδρυμα προς τον Παναγιώτη Νίκα, κατά την επίσκεψή του σε αυτό, στις 24 του περασμένου Μαρτίου.

Παραδόθηκαν, συγκεκριμένα, στολές, ποδονάρια, μάσκες γάντια, ρολλά εξεταστικών κρεβατιών, σκούφοι και αναλώσιμα υγεινομικά υλικά.

Στη συνάντησή του ο Τ. Γκιολής με τον διοικητή του Γ.Ν. Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη, επανέλαβε την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς το προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας, ενώ ο διοικητής ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη “για τη μέγιστη προσπάθεια και προσφορά τους”.

Ο αντιπεριφερειάρχης, στην πιο πάνω επίσκεψή του στο Γ.Ν. Κορίνθου είχε επίσης συναντήσεις με τους διευθυντές, της Ιατρικής Υπηρεσίας γυναικολόγο Νίκο Καμπά, της Επιτροπής Λοιμώξεων πνευμονολόγο Κώστα Μπάρλα και Οικονομικού – Διοικητικού του νοσοκομείου Μιχάλη Σαββανό καθώς και με την προϊσταμένη Οικονομικού Ειρήνη Καρυώτη, οι οποίοι και παρέλαβαν το υγειονομικό υλικό, εκφράζοντας ευχαριστίες επίσης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top