Υποχρέωση αυτοδιαγνωστικού τεστ για τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το ζήτημα με τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποτέλεσε αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε με τους διευθυντές των υπηρεσιών της ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.
Στη σύσκεψη επισημάνθηκε ότι μετά τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού, οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι, με ευθύνη του διευθυντή της υπηρεσίας τους, θα έχουν την υποχρέωση-με δική τους επιβάρυνση- να προμηθεύονται και να διενεργούν αυτοδιαγνωστικά τεστ μια φορά την εβδομάδα, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιούν στην υπηρεσία τους.
Σημειώνεται επίσης ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου πρόκειται να προμηθευτεί περί τα 11.000 rapid test, τα οποία στη συνέχεια θα παραχωρήσει σε δομές υγείας και δημόσιους φορείς στις 5 Ενότητες, για λόγους επιδημιολογικής επιτήρησης του κορωνοϊού.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η Περιφέρεια έχει δρομολογήσει την διαδικασία προμήθειας 50 απινιδωτών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε σημεία όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως χώροι άθλησης, πολιτισμού και αλλού.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top