Υπογράφηκε από τον Α ΓΕΣ η παραχώρηση των στρατοπέδων σε Ναύπλιο και Τρίπολη

Υπογράφηκε από τον Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, ο φάκελος που αφορά την παραχώρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με χρησιδάνειο, των στρατοπέδων της Τρίπολης και του Ναυπλίου.

Αυτό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε συνέντευξη Τύπου -στην Τρίπολη, σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου-, γνωστοποιώντας ότι την σχετική ενημέρωση έλαβε από τον ίδιο τον Α ΓΕΣ, με τον οποίον συναντήθηκε πρόσφατα, στα Φιλιατρά, στον εορτασμό του πολιούχου τους Αγίου Χαραλάμπους.

“Ηδη έχουμε ήδη βρει τους χορηγούς για τις δαπάνες των μελετών ώστε να προχωρήσουμε γρήγορα στην ανακατασκευή των υποδομών και να στεγάσουμε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας στις δύο αυτές πόλεις” δήλωσε ο Π. Νίκας.

Επιπλέον, ενημέρωσε ότι όσον αφορά το Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα βρίσκεται σε εξέλιξη η δωρεάν εκπόνηση μελέτης για την ανακατασκευή και αναβάθμιση του εν λόγω κτηρίου, ενώ για την Π.Ε. Λακωνίας υπάρχει πίστωση 300.000 ευρώ από το διεθνές πρόγραμμα greenbuilding για να μετατραπεί σε “πράσινο κτήριο” το Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη.

Οσον αφορά, τέλος, το Διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι “μόλις μπουν σε πορεία τα θέματα της Τρίπολης και του Ναυπλίου, θα μιλήσουμε και για την Κόρινθο”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top