Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η απόφαση ορισμού αναπληρωτών γενικών διευθυντών σε υπηρεσίες της Περιφέρειας

Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα η απόφαση ορισμού αναπληρωτών γενικών διευθυντών σε υπηρεσίες της Περιφέρειας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου την απόφαση ορισμού αναπληρωτών γενικών διευθυντών σε υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την απόφαση, αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ορίστηκε ο Δημήτρης Μητρόπουλος, στην Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών ο Γιώργος Μουταφίδης, στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης ο Γιάννης Παναγιωτούρος και στην Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών ο Παναγιώτης Μισθός -οι οποίοι έδωσαν τον νενομισμένο όρκο ενώπιον του περιφερειάρχη.

Σημειώνεται ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπάρχουν ήδη δύο αναπληρωτές γενικοί διευθυντές, η Αγγελική Πουλοπούλου στην Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας και ο Βασίλης Διαμαντόπουλος στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Βασικό έργο των πιο πάνω, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, είναι “ο συντονισμός των υπηρεσιών με στόχο την βελτίωση του παραγόμενου έργου και την εύρυθμη λειτουργία τους”.

Την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:

Απόφαση 9ΗΠΦ7Λ1-ΖΙΡ

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top