Κάλαντα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, στην Τρίπολη, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων

Κάλαντα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα, στην Τρίπολη, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων

Ευχές στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, δεχθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σήμερα Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία της έδρας επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα αντιπροσωπείες από το Καλογεροπούλειο Ιδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου, την Λαογραφική Εστία Τρίπολης, την ΔΙΚΕ (IV Mεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”) καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης παρέστη το μεσημέρι σε δρώμενο του Δήμου Τρίπολης, στην πλατεία Αρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

 

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ευχές να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, σε δηλώσεις του μαζί με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, κατά την παρουσία του -το μεσημέρι σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων- σε εορταστικό δρώμενο στην πλατεία Αρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Τρίπολη θα έχει ένα εξαιρετικό μέλλον, μετά και την σταδιακή υλοποίηση των σημαντικών επενδύσεων στην Βιομηχανική της Περιοχή.

Εξ άλλου, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον Δήμο Τρίπολης, αλλά και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο με τον δήμαρχο της αρκαδικής πρωτεύουσας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top