Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς στο Αραχναίο της Αργολίδας

Αποδίδουν οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να περιορίσει την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Κυριακή 25 Ιουλίου στην περιοχή του Αραχναίου, του Δήμου Ναυπλιέων, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στην περιοχή ενεργούσαν 67 πυροσβέστες, με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 18 οχήματα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνέδραμαν οχήματα της Π.Ε. Αργολίδας και των Δήμου Ναυπλιέων και Επιδαύρου, ενώ μέχρι τη δύση του ήλιου επιχειρούσαν 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Στη διάρκεια του τελευταίου τριήμερου, στις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τόσο στην Κορινθία όσο και στην Αργολίδα, βρέθηκαν επί τόπου ο συντονιστής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής, όπως και οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και Κορινθίας Τάσος Γκιολής ενώ συνέδραμαν κατά τόπους μηχανήματα των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επιπλέον, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνέδραμε και στην κάλυψη των αναγκών για τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έφθασαν από άλλες περιοχές της χώρας για να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις της Περιφέρειας.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top