Καρδιογράφοι παραδόθηκαν σε Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Μεσσηνίας

Καρδιογράφοι παραδόθηκαν σε Κέντρα Υγείας της Π.Ε. Μεσσηνί

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε Κέντρα Υγείας της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο ενίσχυσης των δημόσιων δομών υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν 2 δωδεκακάναλοι καρδιογράφοι στα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου και Φιλιατρών και 6 εξακάναλοι για τα Κέντρα Υγείας Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Καλαμάτας, Μελιγαλά, Πύλου καθώς και για το Περιφερειακό Ιατρείο Μαυροματίου Ιθώμης.

Ο εξοπλισμός παραδόθηκε σε εκπροσώπους των πιο πάνω δομών υγείας από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο, τον θεματικό ομόλογό του Βασίλη Καπέλιο και τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας, περιφερειακό σύμβουλο Τάσο Σαρδέλη.

Τα πιο πάνω στελέχη της Περιφέρειας, που είχαν και συναντήσεις με υγειονομικούς, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους “για τον μεγάλο αγώνα που δίνεται από γιατρούς και νοσηλευτές όλο αυτό το χρόνικό διάστημα για την προάσπιση της  δημόσιας υγείας” και δεσμεύθηκαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλουν.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top