Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μεθαύριο Πέμπτη – προγραμματικές συμβάσεις ενέκρινε χθες το σώμα

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μεθαύριο Πέμπτη – προγραμματικές συμβάσεις ενέκρινε χθες το σώμα

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης, συγκαλείται μεθαύριο Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι.

Τα θέματα της συνεδρίασης μπορείτε να δείτε εδώ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 18-5-2023 κατεπείγουσα τηλεδιάσκεψη

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Στο μεταξύ, στην συνεδρίασή του χθες Δευτέρα 15 Μαΐου, το Περιφερειακό Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, γνωμοδότησε θετικά επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου “Αιολικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 44MW στη θέση Δυτικό Λύρκειον – Τραχύ όρος της Δ.Ε Αλέας του Δήμου Αργους – Μυκηνών και των Δ.Ε Μαντινείας και Λεβιδίου, του Δήμου Τριπόλεως.

Ακόμα, το σώμα ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Μεσσήνης, για την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Μεσσήνης.

Ενέκρινε επίσης προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του  Δήμου Μεσσήνης, της ΔΕΥΑ Μεσσήνης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, με αντικείμενο την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα.

Το σώμα προέβη ακόμα και στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, για το έργο βελτιώσεων και ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της Μάλης, στον Δήμο Τριφυλίας.

Τέλος, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση η διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος διαμονής παιδιών υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε παιδικές κατασκηνώσεις την φετινή θερινή περίοδο.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top