“Καθήκον μας να αγωνιστούμε” σημειώνει για το προσωπικό της Περιφέρειας ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, προς το οποίο εκφράζει “εκτίμηση και ευχαριστίες” για το έργο που ήδη προσφέρει

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

“Σ’ αυτές τις δύσκολες εβδομάδες για την πατρίδα, αλλά και για την ανθρωπότητα, εβδομάδες «πολέμου» με έναν αόρατο εχθρό, έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε, για να προσφέρουμε, όχι μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και τον τόπο μας, αλλά συγχρόνως ελπίδα, θάρρος και αισιοδοξία”.

Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε έγγραφό του που απευθύνει προς το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας, τόσο στην έδρα, όσο και στις Περιφερειακές Ενότητες, προς τους οποίους εκφράζει “εκτίμηση και ευχαριστίες για το έργο” που προσφέρουν.

Αναλυτικά, στο έγγραφό του, ο Π. Νίκας επισημαίνει:

“Αγαπητά στελέχη και υπάλληλοι της Περιφέρειάς μας,

Σ’ αυτές τις δύσκολες εβδομάδες για την πατρίδα, αλλά και για την ανθρωπότητα, εβδομάδες «πολέμου» με έναν αόρατο εχθρό, έχουμε καθήκον να αγωνιστούμε, για να προσφέρουμε, όχι μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και τον τόπο μας, αλλά συγχρόνως ελπίδα, θάρρος και αισιοδοξία.

Σκεπτόμαστε και ευγνωμονούμε τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας και το λοιπό προσωπικό των νοσοκομείων μας, για την αυτοθυσία, την ανθρωπιά και την ανυπέρβλητη προσφορά τους.

Σκεπτόμαστε και ευγνωμονούμε, σ’ αυτές τις κρίσιμες εβδομάδες, τους ένστολους που μάχονται «σώμα με σώμα» για την περιφρούρηση των συνόρων μας στον Εβρο και στο Αιγαίο.

Ας ακολουθήσομε το παράδειγμά όλων αυτών, το παράδειγμα του θάρρους και της προσφοράς.

Κρατήστε τις υπηρεσίες μας ανοιχτές.

Στηρίξτε τους πολίτες, με την εξυπηρέτηση, το ενδιαφέρον, την φιλική σας συμπεριφορά

Τηρήστε με ευλάβεια τους νόμους και τις εγκυκλίους.

Αυτοπροστατευτείτε, ακολουθώντας με σχολαστική ευλάβεια τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Υγείας.

Σας χρειαζόμαστε όλους υγιείς και μάχιμους.

Καλή δύναμη και κουράγιο. Θα περάσει κι αυτό.

Με εκτίμηση και ευχαριστίες για το έργο σας.

Ο περιφερειάρχης

Παναγιώτης Νίκας”

 

 

Το έγγραφο του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:

Έγγραφο του περιφερειάρχη

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top