Λειτουργεί και πάλι ο οδοφωτισμός στο Ασπρόχωμα – Μεσσήνη, σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα το πρωί σήμερα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Π.Ε. Μεσσηνίας

Το βράδυ σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου, προγραμματίζεται να επαναλειτουργήσει -μετά από πολύ καιρό- ο οδοφωτισμός σε όλο το τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου, από τον κόμβο Ασπροχώματος μέχρι τη Μεσσήνη.

Το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου παρέμενε για αρκετά χρόνια σκοτεινό μετά τη δύση του ήλιου με συνέπεια να προκαλούνται πολλά και σοβαρά τροχαία, ενώ η αποκατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού αποτελούσε πάγιο αίτημα το οποίο πλέον υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια.

Η πιο πάνω ενημέρωση έγινε προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στη σύσκεψη την οποία συγκάλεσε το πρωί σήμερα στην Καλαμάτα, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας με τη συμμετοχή στελεχών και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε να επιταχυνθούν οι ρυθμοί των έργων και να υπάρξει περαιτέρω ένταση της προσπάθειας, καθώς -όπως τόνισε- κάποια έργα θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει περισσότερο.

Υπάρχει ζήτημα απορρόφησης πόρων επισήμανε ο Π. Νίκας, ο οποίος ζήτησε να υπάρξουν συγκεκριμένες χρεώσεις έργων ανά μηχανικό της Διεύθυνσης, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να παρακολουθεί την πρόοδο των έργων που θα έχει χρεωθεί.

Ανάλογη σύσκεψη, πρόσθεσε ο περιφερειάρχης, θα επαναληφθεί σε ένα μήνα περίπου.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top