Λειτουργικά και άλλα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε σύσκεψη του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς

Σύσκεψη για λειτουργικά και άλλα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και με τη συμμετοχή των διευθυντών Διοίκησης και Οικονομίας των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν οι υπερωρίες, για τις οποίες ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα τις λαμβάνουν όσοι τις έχουν δουλέψει -“δεν αποτελούν μισθό οι υπερωρίες” επισήμανε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας.

Ακόμα, τη σύσκεψη απασχόλησε ο ορισμός υπαλλήλων σε όλες τις Π.Ε. για τον εσωτερικό έλεγχο, με τον περιφερειάρχη να ζητεί να του γίνουν προτάσεις σχετικά με τα πρόσωπα.

Ακόμα, συζητήθηκε το θέμα των γιατρών εργασίας -οι οποίοι, όπως τονίστηκε, υπάρχουν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες-, των τεχνικών συμβούλων, όπως και η αγορά ειδών ιματισμού και εξοπλισμού για το προσωπικό που απασχολείται σε εξωτερικές εργασίες, η οποία έχει ήδη γίνει.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top