Με σφραγίδα Πέτρου Τατούλη η αποκατάσταση των προβλημάτων οδοφωτισμού του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Μεσσηνίας

Με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μερίμνησε ώστε να γίνει άμεση αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του οδοφωτισμού.

Συγκεκριμένα έγινε άμεση αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του οδοφωτισμού στα παρακάτω τμήματα του οδικού δικτύου Π.Ε. Μεσσηνίας:

  • Οδικό δίκτυο Τσακώνα – Καλό Νερό

– Περιοχή Στάση Σιδηροκάστρου

– Περιοχή Κοπανάκι, (κόμβος Αγριλιάς και Αρτικίου)

  • Οδικό δίκτυο Καλό Νερό – Κυπαρισσία

– Περιοχή Μεμί

  • Οδικό δίκτυο Κυπαρισσία – Φιλιατρά

– Περιοχή Γιαννίτσαινα

– Περιοχή Τερψιθέα

– Περιοχή από Εξοχικό έως βόρεια είσοδο Φιλιατρών

  • Οδικό δίκτυο Κυπαρισσία – Αρμενοί

– Περιοχή εργατικές κατοικίες

Τις προσεχείς μέρες θα ολοκληρωθούν και άλλες εργασίες επισκευής του οδοφωτισμού όπως ενδεικτικά στις παρακάτω θέσεις:

  • Οδικό δίκτυο Κυπαρισσία – Πύργος

– Περιοχή Ελαίας – κόμβος Ελαίας

Τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Πέτρος Τατούλης επεσήμανε την ανάγκη άμεσης σύνταξης μελέτης για την εκτέλεση έργου οδοφωτισμού του κόμβου προς Γαργαλιάνους στο οδικό δίκτυο Φιλιατρών – Πύλου.

Με τις παραπάνω επεμβάσεις θα υπάρχει αφενός μεν ασφάλεια στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών αφετέρου δε θα αποτρέπονται φαινόμενα κλοπών, διαρρήξεων, βανδαλισμών σε ιδιοκτησίες στα υπεραστικά τμήματα του οδικού δικτύου, αφού έχει διαπιστωθεί ότι ο φωτισμός δρα πάντα αποτρεπτικά στα ανωτέρω φαινόμενα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top