Με σφραγίδα Τατούλη η ανάπλαση της εισόδου του Μελιγαλά

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της ανάπλασης της εισόδου του Μελιγαλά υπέγραψε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η ανάδοχος εταιρεία, παρουσία του Δημάρχου Οιχαλίας κ. Αριστείδη Σταθόπουλου, της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη για θέματα υποδομών κας Κωνσταντίνας Νικολάκου και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την είσοδο της πόλης του Μελιγαλά τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και άνεσης, βελτιώνοντας συνεπώς σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. Δουλέψαμε σκληρά, με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα, σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή και εξασφαλίσαμε σημαντικούς πόρους και δυνατότητες για αυτό το σημαντικό έργο. Ήταν μια ακόμα δέσμευσή μας προς τους Μεσσήνιους πολίτες την οποία με συνέπεια εκπληρώνουμε» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σύμφωνα με το έργο «Αναπλάσεις οδών από κόμβο 7ης Ε.Ο. (Κέντρο Υγείας Μελιγαλά) προς πλατεία Αγ. Ιωάννου έως είσοδο Βιομηχανικής Ζώνης, Ά φάση» θα γίνουν εργασίες ανάπλασης της οδού που ξεκινά από το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, διέρχεται του Δημαρχείου και της κεντρικής πλατείας και καταλήγει στην 7η Επαρχιακή Οδό. Περιλαμβάνει επίσης και ένα τμήμα της οδού προς την Πηγάδα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top