Με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Τσακίρη σχετικά με το ΕΣΠΑ συναντάται ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη σχετικά με την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα έχει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, στην Τρίπολη.

“Ασχολούμαστε περί τις δύο ώρες κάθε ημέρα με την προώθηση της ένταξης έργων και απορροφήσεων στο ΕΣΠΑ. Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς έχουμε περί τα 300 εκατομμύρια ευρώ για έργα και πλέον βρισκόμαστε στο παραπέντε

Για αυτό το θέμα θα συναντηθώ την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, με τον οποίο θα συζητήσω αποκλειστικά την πορεία του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” σημείωσε ο περιφερειάρχης.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας ανακοίνωσε ότι σήμερα Παρασκευή θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη στο πλαίσιο των συνεχόμενων συναντήσεων του περιφερειάρχη με δημάρχους της Περιφέρειας σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα που διεκδικούνται από τους δήμους:

“Γίνονται στην Τρίπολη συνεχόμενες συναντήσεις με δημάρχους σχετικά με τις στρατηγικές ΒΑΑ και ΟΧΕ. Ετσι, μετά το Αργος και το Ναύπλιο, την Καλαμάτα και τους δύο δήμους της Μάνης, αύριο Παρασκευή θα συναντηθώ με τον δήμαρχο Τρίπολης και άλλους δημάρχους” δήλωσε ο περιφερειάρχης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top