Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα απομακρύνονται τα περιεχόμενα των παλαιών αποθηκών Πολιτικής Προστασίας, στην οδό Καλαμών, της Τρίπολης

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα απομακρύνονται τα περιεχόμενα των παλαιών αποθηκών Πολιτικής Προστασίας, στην οδό Καλαμών, της Τρίπολης

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα μετακινηθούν τα υλικά που βρίσκονται στις παλαιές αποθήκες της Πολιτικής Προστασίας, στην Τρίπολη, στο πλαίσιο σχετικών αποφάσεων που θα υπογραφούν.

Οπως δήλωσε, ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, όποιο υλικό στις εν λόγω αποθήκες αξιολογηθεί ότι παραμένει χρήσιμο θα αξιοποιηθεί ενώ για όσα έχουν καταστραφεί θα υπογραφούν πρωτόκολλα καταστροφής.

Μετά την απομάκρυνση των πιο πάνω υλικών, όπως και ορισμένων ειδών από άλλες Διευθύνσεις, θα ακολουθήσει άμεσα η κατεδάφιση όλων των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στον εν λόγω χώρο επί της οδού Καλαμών, στην Τρίπολη.

Στον συγκεκριμένο χώρο, συνέχισε ο περιφερειάρχης, θα ξεκινήσει η κατασκευή του Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας με χρηματοδότηση της πολιτείας.

Οπως είναι γνωστό, πλέον η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει οργανώσει στις έδρες και των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, αποθήκες πολιτικής προστασίας, με όλα τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top