Μετά την Κόρινθο, προχθές Κυριακή 17 Ιουλίου, το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας παρουσιάζει έργα σε Τρίπολη και Ναύπλιο

Μετά την Κόρινθο, προχθές Κυριακή 17 Ιουλίου, το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας παρουσιάζει έργα σε Τρίπολη και Ναύπλιο

Από την Κορινθία και συγκεκριμένα από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Φλοίσβος) στην Κόρινθο ξεκίνησε προχθές Κυριακή 17 Ιουλίου η εξακτίνωση του φετινού 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, σε πόλεις της Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα, που αποτελεί πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνεχίζεται με παραστάσεις στην πλατεία Αρεως στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, και στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου την ίδια ώρα.

Το κοινό στην Κόρινθο, είχε προχθές Κυριακή την ευκαιρία να απολαύσει μια παράσταση ενός ακροβατικού ντουέτου από δύο ταλαντούχους χορευτές από την Ισπανία, τους  Rafa Jagat και Sabrina Gargano της ομάδας Εlelei Company στο έργο Blindly, καθώς και ενός σόλο της Ελληνίδας χορεύτριας και χορογράφου Πηνελόπης Morout και της ομάδας Cross iMPact με το έργο Nadezhda, ένα κομμάτι παραγγελία του Φεστιβάλ.

Στις δύο επόμενες βραδιές στην Τρίπολη και στο Ναύπλιο θα παρουσιαστεί το έργο “Hito” από τους Akira Yoshida και Chey Jurado, ένα ντουέτο με στοιχεία σύγχρονου χορού, ακροβατικών και χιπ χοπ από τους δύο πιο πάνω Ισπανούς ταλαντούχους χορευτές.

Το ντουέτο έχει δημιουργηθεί για εξωτερικό χώρο, είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και προσαρμόζεται σε κάθε χώρο παρουσίασης.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top