Μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία από την χιονόπτωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Χιονόπτωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε Αρκαδία και Κορινθία έχουν προκληθεί από τις χιονοπτώσεις, ενώ στις υπόλοιπες Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου -όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας- η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται κανονικά, τόσο στα επαρχιακά όσο και στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Ειδικότερα, στην εν λόγω ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

“Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήµερα Πέμπτη 2 Ιανουαρίου στις 8 το πρωί, µε τις Τεχνικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων, τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την Αστυνομική Διεύθυνση, η κυκλοφορία στα οδικά δίκτυα, επαρχιακά και εθνικά, διεξάγεται κανονικά στις Π.Ε. Αργολίδας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Πρόβλημα υπάρχει στην Π.Ε. Αρκαδίας, στην δασική οδό Βυτίνα – Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και στην οδό από τις βίλες του Κωτσόβολου στο Μαίναλο από Ελάτη, Πυργάκι, όπου οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί όπως και ο δρόμος για τα Ανω Βέρβαινα.

Στην επαρχιακή οδό από Καρδαρά προς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου η κυκλοφορία διεξάγεται µε αλυσίδες, όπως και στην παλιά Εθνική Οδό απὀ Κανδήλα προς Νεμέα.

Στην Π.Ε. Κορινθίας, λόγω καθίζησης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό από Τρίκαλα προς Καρυά. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα, Γκούρα – Δερβένι, Γκούρα – Λυκούρια και Γκούρα – Κιάτο”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top