Νέα σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην πλημμυρόπληκτη Αργολίδα – κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε περιοχές των Δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας

ΚΕΝΤΡΙΚΟ (και Αργολίδα) Νέα σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην πλημμυρόπληκτη Αργολίδα – κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε περιοχές των Δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκαν οι πλημμυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Επιδαύρου και το σύνολο του Δήμου Ερμιονίδας, με σχετική απόφαση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου. Χθες εξ άλλου, σε νέα σύσκεψη που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας -μεταξύ άλλων με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη και τους δημάρχους Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες- αποφασίστηκε να διαθέσει η Περιφέρεια συνολική πίστωση 50.000 ευρώ προς τους δύο πιο πάνω δήμους. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διαθέσει 15.000 ευρώ για την μίσθωση μηχανημάτων έργου στον Δήμο Επιδαύρου και 35.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό στον Δήμο Ερμιονίδας, τα οποία θα λειτουργήσουν επικουρικά στα μηχανήματα της Π.Ε. Αργολίδας και των πιο πάνω δήμων προκειμένου να γίνουν καθαρισμοί δρόμων και όποιες άλλες παρεμβάσεις κριθούν αναγκαίες για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel. Τις αποφάσεις κήρυξης έκτακτης ανάγκης μπορείτε να δείτε εδώ: ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΡΝ7Α46ΝΠΙΘ-ΦΜΕ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τέθηκαν οι πλημμυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Επιδαύρου και το σύνολο του Δήμου Ερμιονίδας, με σχετική απόφαση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου.

Χθες εξ άλλου, σε νέα σύσκεψη που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας -μεταξύ άλλων με τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαντζούνη και τους δημάρχους Επιδαύρου Τάσο Χρόνη και Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες- αποφασίστηκε να διαθέσει η Περιφέρεια συνολική πίστωση 50.000 ευρώ προς τους δύο πιο πάνω δήμους.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διαθέσει 15.000 ευρώ για την μίσθωση μηχανημάτων έργου στον Δήμο Επιδαύρου και 35.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό στον Δήμο Ερμιονίδας, τα οποία θα λειτουργήσουν επικουρικά στα μηχανήματα της Π.Ε. Αργολίδας και των πιο πάνω δήμων προκειμένου να γίνουν καθαρισμοί δρόμων και όποιες άλλες παρεμβάσεις κριθούν αναγκαίες για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel.

Τις αποφάσεις κήρυξης έκτακτης ανάγκης μπορείτε να δείτε εδώ:

ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΡΝ7Α46ΝΠΙΘ-ΦΜΕ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 9ΜΑΑ46ΝΠΙΘ-ΜΔ5

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top