Ο Χρ. Λαμπρόπουλος στην εκδήλωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών του Δήμου Τρίπολης

Ο Χρ. Λαμπρόπουλος στην εκδήλωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών του Δήμου Τρίπολης

“Οι Βορειοηπειρώτες είναι κομμάτι της χώρας μας και οφείλουμε, όπως άλλωστε το έχουμε πράξει και μέχρι τώρα, να τους στηρίζουμε στην διεκδίκηση των διαφόρων αιτημάτων τους και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στον τόπο που έχουν επιλέξει να μένουν και να δραστηριοποιούνται”.

Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Χρήστος Λαμπρόπουλος στη διάρκεια του χαιρετισμού του, στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών του Δήμου Τρίπολης, προχθές Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Συμπλήρωσε δε πως ως Περιφέρεια Πελοποννήσου “ήδη έχουμε συνεισφέρει στις δραστηριότητες του συλλόγου που δραστηριοποιείται στον Δήμο Τρίπολης, ενός συλλόγου αρκετά δραστήριου και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μπορούμε να συμβάλλουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση”.

Ο Χρ. Λαμπρόπουλος ευχήθηκε τέλος στον πρόεδρο, στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους Βορειοηπειρώτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, να έχουν υγεία και να γιορτάσουν όλοι μαζί και τα 50 χρόνια του συλλόγου τους.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top