Ο ΟΣΕ σχετικά με την σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο των Παραδεισίων της ε.ο. Τρίπολης – Καλαμάτας

Με έγγραφό της προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο κοινοποιείται -μεταξύ άλλων- και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ΟΣΕ Α.Ε. γνωστοποιεί τις μέχρι τώρα ενέργειές του όσον αφορά στην σιδηροδρομική γέφυρα στον κόμβο Παραδεισίων, η οποία διέρχεται πάνω από την εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Οπως σημειώνει, ειδικότερα, η ΟΣΕ Α.Ε. “αναφορικά µε κατάσταση γέφυρας του ΟΣΕ στον κόμβο Παραδεισίων άνωθεν της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας (200µ. περίπου από τον Σ.Σ. Παραδεισίων, χ.θ. 171+700 γραµµής Κ-Μ-Κ, στο τµήµα Τρίπολης – Καλαμάτας που βρίσκεται σε αναστολή κυκλοφορίας), σας ενημερώνουμε ότι λόγω του κατεπείγοντος και μέχρι την οριστική άρση του προβλήματος ο ΟΣΕ προέβη σε προσωρινά µέτρα αποκλεισμού διέλευσης πεζών επί της γέφυρας και συγκράτησης µε σύρμα από τις σιδηροτροχιές, των κιγκλιδωµάτων, για αποφυγή τυχόν πτώσης αυτών επί της Ε.Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας.

Λόγω της κρισιµότητας του θέματος για την συντήρηση της γέφυρας, και µε δεδομένη την απαίτηση για εξειδικευμένες τεχνικές εργασίες που απαιτούνται για την άρση του προβλήματος, η υπηρεσία µας έχει έρθει σε επαφή µε τεχνικές εταιρίες -που δραστηριοποιούνται στο εν λόγω τεχνικό αντικείµενο- και αναμένει οικονομικές προσφορές, προκειµένου να προβούμε σε κατεπείγουσα ανάθεση έργου συντήρησης της γέφυρας και την οριστική διευθέτηση του προβλήματος”.

Στο ίδιο έγγραφο προστίθεται ότι για τα πιο πάνω “έχει ενημερωθεί προφορικά και η ‘Μορέας’ Α.Ε. με την οποία ο ΟΣΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή – επικοινωνία”.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top