Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας στις εκδηλώσεις για την πολιούχο της Καλαμάτας Υπαπαντή του Χριστού

Στις εκδηλώσεις που παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν σήμερα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της πολιούχου της Υπαπαντής του Χριστού, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης παρέστη στον όρθρο που τελέστηκε στον μητροπολιτικό ναό και στη συνέχεια συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ αργότερα παρεκάθισε στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Καλαμάτας προς τιμήν των επισήμων.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη Βουλή ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης και Αλέξης Χαρίτσης, η βουλευτής Β2 Δυτικου Τομέα με το Κίνημα Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,  καθώς και ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top