Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας στις εκδηλώσεις για την πολιούχο της Καλαμάτας Υπαπαντή του Χριστού

Στις εκδηλώσεις που παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου έγιναν σήμερα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της πολιούχου της Υπαπαντής του Χριστού, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης παρέστη στον όρθρο που τελέστηκε στον μητροπολιτικό ναό και στη συνέχεια συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ αργότερα παρεκάθισε στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Καλαμάτας προς τιμήν των επισήμων.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη Βουλή ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Παρευρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, Μίλτος Χρυσομάλλης και Αλέξης Χαρίτσης, η βουλευτής Β2 Δυτικου Τομέα με το Κίνημα Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,  καθώς και ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μοιραστείτε το άρθρο ...

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Scroll to Top